τότε-φοβήθηκα-τον-θάνατο-συγκλονι-1096581
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.11.2022 | 22:03

«Τότε φοβήθηκα τον θάνατο» – Συγκλονιστική εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η δική μας οικογένεια», άνοιξε την καρδιά του και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη φάση της ζωής του.

Επίσης, αποκάλυψε τον λόγο που δε θα κάνει ποτέ την αυτοβιογραφία του και έκανε ειδική μνεία στην περιβόητη δήλωσή του για το ψάρι που ψήνεται και από τις δυο πλευρές.

«Είμαι σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, όπως όλοι οι Έλληνες αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Λίγο παραπάνω άλλοι πολεμάνε. Η ζωή πάντα έχει καμπύλες…. Η πιο δύσκολη καμπύλη της ζωής μου αφορούσε στην υγεία μου και έγινε αμέσως μετά από κάτι πολύ σπουδαίο και πολύ σημαντικό. Έγινα πατέρας και λίγους μήνες μετά είχα το πρόβλημα με την καρδιά. Άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου. Βεβαίως και φοβήθηκα τον θάνατο», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Εμείς».

Για τους ανθρώπους που δεν έχουν τελειώσει κάποια σχολή υποκριτικής αλλά μπαίνουν σε αυτόν τον χώρο, σημείωσε ότι «είναι απάνθρωπο και αντιδεολογικό να αρνηθώ να συνεργαστώ με κάποιον ηθοποιό που θα μου φέρουν… Σε συνεργασίες μου δεν έχω περάσει άσχημα, σηκώνομαι και φεύγω. Έχω φύγει από δουλειά στο θέατρο γιατί ήταν βαρετός ο σκηνοθέτης».

«Δε θα έκανα με τίποτα την αυτοβιογραφία μου. Ποτέ. Ό,τι κοροϊδεύουμε θα κάνουμε; Στο σπίτι μου δεν υπάρχει ούτε φωτογραφία. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μη θέλουν να τους εμπλέξω… Μπορώ να τρελαθώ με αυτά τα πράγματα. Είναι ξεφτίλα αυτό, μεγάλη», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όσο για την πολυσυζητημένη φράση ότι “ψήνει το ψάρι και από τις δυο πλευρές”: «Ήταν μια δήλωση ακραία πατρική, σοβαρή, πολιτική και νομίζω ότι έπρεπε να ειπωθεί από κάποιον σαν κι εμένα».