το-υπέρογκο-πουρμπουάρ-που-άφησε-η-γιά-680259
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.09.2019 | 16:51

Το υπέρογκο πουρμπουάρ που άφησε η Γιάννα Αγγελοπούλου

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το βράδυ της Δευτέρας το Ηρώδειο φιλοξένησε την παράσταση από τα Μπαλέτα Μπεζάρ της Λωζάνης, που αφορούν δύο χορογραφίες-ορόσημα του Μορίς Μπεζάρ. Ανάμεσα στο κοινό, στις πρώτες θέσεις για την ακρίβεια, ήταν και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η εμφάνισή της συζητήθηκε αρκετά, αλλά αυτό που έκανε μετά το Ηρώδειο, θα συζητηθεί περισσότερο.

Γενικώς, είναι γνωστό σχετικά ότι η κυρία Αγγελοπούλου είναι ανοιχτοχέρα και αφήνει πάντα πολύ καλό φιλοδώρημα σε όσους την εξυπηρετούν. Φιλοδώρημα που κάποιες φορές μπορεί να υπερβαίνει και το μηνιάτικο του ανθρώπου.

Αυτή της την πλευρά έδειξε σε έναν πλανόδιο πωλητή που θέλησε να της προσφέρει ξηρούς καρπούς. Όπως ανέφερε ο Φρίξος Δρακοντίδης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στην αρχή ο πωλητής ήθελε να της κεράσει τα 5 σακουλάκια που πήρε.

Φυσικά εκείνη δε μπορούσε να το δεχτεί κι επιπλέον ήθελε να τον ανταμείψει. Γι΄αυτό του έδωσε ένα ποσό και δεν πήρε τα ρέστα, αλλά του τα άφησε. Ο δημοσιογράφος ανέφερε μάλιστα ότι μπορεί και να ήταν ένα ποσό όσο η αξία όλου του πάγκου του.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο πολιτικό ρεπορτάζ και στην κάλυψη θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ψηφιακά και ραδιοφωνικά μέσα. Ξεκίνησε σε ηλικία 22 χρονών ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου έμεινε για 18 χρόνια καλύπτοντας το κοινωνικό, πολιτικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ. Εχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Unfollow» κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία. Από το 2019 δουλεύει στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης της ιστοσελίδας. https://www.facebook.com/theodoropan