τι-υποστηρίζει-η-32χρονη-που-φέρεται-να-607323
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.03.2019 | 10:06

Τι υποστηρίζει η 32χρονη που φέρεται να έριξε το σύντροφό της από το μπαλκόνι (βίντεο)

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR μίλησε η 32χρονη από τον Λίβανο, αμέσως μόλις αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους για την πτώση του συντρόφου της από τον τρίτο όροφο διαμερίσματος στη Βούλα.

Η ίδια περιέγραψε το συμβάν και τον διαπληκτισμό που προηγήθηκε. «Είχαμε κι άλλα επεισόδια παλιά και για να μη γίνει το ίδιο κάλεσα την αστυνομία. Φοβήθηκα πολύ αλλά δεν τον κατηγορώ για τον ξυλοδαρμό. Πανικοβλήθηκε όταν κάλεσα την αστυνομία και βγήκε στο μπαλκόνι. Εγώ κλείδωσα για να μην έχουμε επαφή. Πού να ήξερα ότι θα πηδήξει από το μπαλκόνι;»

«Πρέπει να κατέβηκε όροφο – όροφο»

Η 32χρονη εξήγησε ότι αν είχε πηδήξει από τον τρίτο όροφο ο σύντροφός της, ο οποίος έχει βάρος 120 κιλά, θα είχε πεθάνει. «Πρέπει να κατέβηκε όροφο – όροφο» λέει, επισημαίνοντας ότι δεν τον είδε. Όταν βγήκε στο μπαλκόνι δεν ήταν εκεί, αλλά ούτε κάτω. «Όταν ήρθε η αστυνομία, κατέβηκα κάτω και τον είδα πεσμένο δίπλα στο αυτοκίνητό του να κρατά το κινητό και τα κλειδιά του. Πώς γίνεται να πέφτεις από τον τρίτο και κρατάς το κινητό και τα κλειδιά στα χέρια» εννοώντας ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ότι σηκώθηκε και περπάτησε.

«Ειρήνη πάμε σπίτι μας ήταν το πρώτο που μου είπε»

Η κοπέλα λέει ότι το πρώτο πράγμα που της είπε ήταν «Ειρήνη πάμε σπίτι μας και ότι εγώ έφταιγα. Και βέβαια εγώ έφταιγα που πήρα την αστυνομία γιατί φοβόταν αλλά κι εγώ φοβόμουν για τη ζωή μου».

Έχει ψυχολογικά και ευθύνεται η οικογένειά του –  «Θέλω να κάνει ό,τι μπορεί να κόψει τα ναρκωτικά»

Η 32χρονη δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να είναι δίπλα του αν την αφήσει η οικογένειά του, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες στο οικογενειακό περιβάλλον του συντρόφου της, για «τα ψυχολογικά» που έχει ο 39χρονος. «Πιστεύω σ’ αυτόν, θέλω να κάνει ό,τι μπορεί να κόψει τα ναρκωτικά και όλα θα πάνε καλά» κατέληξε, υπογραμμίζοντας ότι δε γίνεται να συνεχίσουν τη σχέση τους.