θετικός-στον-κορωνοϊό-ο-οικουμενικός-514378
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.12.2021 | 17:07

Θετικός στον κορωνοϊό ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Η ανακοίνωση του Πατριαρχείου για τον Βαρθολομαίο:

Ανακοινωθέν περί της καταστάσεως της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχου

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι, διαγνώστηκε σήμερα, Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021, θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Παναγιώτατος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, αυτή την στιγμή εμφανίζει ήπια συμπτώματα, αλλά η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή.

Αμέσως μετά τη διάγνωση επισκέφθηκε κεντρικό Νοσοκομείο της Πόλεως για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαριστεί όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του και προτρέπει πατρικώς, για άλλη μία φορά, τους πάντες να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών και των ειδικών επιστημόνων, καθώς, επίσης, και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να το πράξουν για το καλό το δικό τους και του κοινωνικού συνόλου.

Με την ευκαιρία εύχεται σε όλους να έχουν καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Νικολέτα Αρκολάκη

Η Νικολέτα Αρκολάκη έχει μεγάλη εμπειρία στη ροή ειδήσεων και ασχολείται εργασιακά και θέματα προσλήψεων. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.