θετικός-στον-κορωνοϊό-ο-κώστας-φραγκο-914093
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.06.2021 | 10:58

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Φραγκολιάς: «Αμελούσα το εμβόλιο λόγω φόρτου εργασίας»

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Kώστας Φραγκολιάς, που το τελευταίο διάστημα ήταν σε καραντίνα έπειτα από επαφή του με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν τον βλέπαμε στην εκπομπή “Happy Day” τις τελευταίες ημέρες, κάτι που είχε αποκαλύψει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε live σύνδεση το πρωί της Τρίτης με την εκπομπή, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για τα συμπτώματά του.

«Την πατήσαμε. Έχω υποψίες πως κόλλησα. Αν δεν έγινε από την τουαλέτα, ίσως κόλλησα από τα ακουστικά που είναι της Δώρας και δεν πρόλαβα να τα καθαρίσω.

Μπήκαμε στην καραντίνα. Είχαμε χωρίσει το σπίτι. Τα δικά μου τεστ αρνητικά. Από το Σάββατο είχα πόνους στους μυς αλλά λέω είναι από το καθισιό.

Την Κυριακή το βράδυ έκανα σελφ τεστ ήταν αρνητικό και σε λίγα λεπτά φάνηκε θετικό. Και το μοριακό ήταν μετά θετικό. Δεν έχω άλλα συμπτώματα, μόνο πόνο στους μυς.

Η Δώρα τώρα μπορεί να βγει έξω. Μπορούμε να είμαστε μαζί πλέον. Δεν έκανα το εμβόλιο λόγω φόρτου εργασίας. Το αμελούσαμε δεν είμαι αρνητής. Τώρα μας είπαν μετά από 8 μήνες να κάνουμε το εμβόλιο» είπε μεταξύ άλλων.