σταματίνα-τσιμτσιλή-έκανε-το-εμβόλιο-912836
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.06.2021 | 14:36

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε το εμβόλιο και περιγράφει τις παρενέργειες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε το σημερινό «Happy day» με μια δήλωση. Η παρουσιάστρια εμβολιάστηκε την Πέμπτη 10 Ιουνίου στο εμβολιαστικό κέντρο Ζωγράφου, όμως, σε αντίθεση με πολλές και πολλούς συναδέλφους της, δεν δημοσιοποίησε το γεγονός, ούτε ανέβασε κάτι σχετικό στο προφίλ της στο Instagram μέχρι σήμερα.

Όπως είπε η ίδια, προκαλώντας την χιουμοριστική αντίδραση του Δήμου Βερύκιου, η Σταματίνα δεν ήταν από τους φανατικούς υπέρμαχους του εμβολίου. Ζύγισε το θέμα, μίλησε με γιατρούς που εμπιστεύεται και τελικά πήρε την απόφαση να το κάνει.

«Έκανα το εμβόλιο χθες. Δεν το έχω ανεβάσει ακόμη στα social media. Είχα λίγο άγχος. Δεν ήμουν από αυτούς που έλεγα να πάω να εμβολιαστώ και να βρω την ελευθερία μου. Ήθελα, ακούω τους επιστήμονες, αλλά ως άνθρωπος είχα και μια δεύτερη σκέψη και μια αμφιβολία. Αλλά το έκανα και νιώθω καλά και χάρηκα τελικά», είπε, εξηγώντας πως συγκαταλέγεται στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι φάρμακα πρέπει να παίρνουμε μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητα. «Η τελευταία φορά που πήρα αντιβίωση ήταν η τελευταία καισαρική που έκανα» συμπλήρωσε.

Και επανήλθε στο θέμα, αναφερόμενη στις παρενέργειες.

«Ένιωσα ένα ελαφρύ μούδιασμα για λίγα λεπτά από το τσίμπημα μέχρι τα δάχτυλα. Σαν να έχει μείνει πολύ ώρα το χέρι ακίνητο. Βγήκε μια νοσηλεύτρια, της είπα τικ ένιωσα και μου είπε πως είναι στο πλαίσιο του φυσιολογικού και μετά από πέντε λεπτά όλα καλά. Δεν ένιωθα τίποτα» είπε η παρουσιάστρια η οποία εμβολιάστηκε με Pfizer.