θεσσαλονίκη-νεαροί-κουκουλοφόροι-πρ-885140
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.03.2021 | 09:14

Θεσσαλονίκη: Νεαροί κουκουλοφόροι προπηλάκισαν αστυνομικούς

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένταση μεταξύ νεαρών και αστυνομικών σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, περίπου στις 23:00 το πλήρωμα ενός περιπολικού αντιλήφθηκε την παρουσία πολυάριθμης ομάδας νεαρών στην οδό Σόλωνος. Στη θέα του περιπολικού οι νεαροί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Αστυνομίας. Στη συνέχεια απευθύνθηκαν με ύβρεις κατά των αστυνομικών και πυρπόλησαν έναν κάδο απορριμμάτων.

«Ήταν περίπου πενήντα άτομα και μόλις είδαν το περιπολικό άρχισαν να βρίζουν τους αστυνομικούς. Κάποιοι κρατούσαν μπουκάλια και κατανάλωναν αλκοόλ. Ανάμεσά τους ήταν και κάποιοι ανήλικοι. Δύο άτομα έβαλαν φωτιά έναν κάδο σκουπιδιών» δήλωσε στο thestival, κάτοικος της οδού Σόλωνος.

Κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά.

Στο σημείο κλήθηκαν για συνδρομή σταθμοί της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης. Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα τα πνεύματα ηρέμησαν και οι νεαροί αποχώρησαν.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο πολιτικό ρεπορτάζ και στην κάλυψη θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ψηφιακά και ραδιοφωνικά μέσα. Ξεκίνησε σε ηλικία 22 χρονών ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου έμεινε για 18 χρόνια καλύπτοντας το κοινωνικό, πολιτικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ. Εχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Unfollow» κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία. Από το 2019 δουλεύει στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης της ιστοσελίδας. https://www.facebook.com/theodoropan