θεσσαλονίκη-ηλικιωμένος-ακινητοποί-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.09.2019 | 14:58

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος ακινητοποίησε 19χρονο ληστή

Αναστάτωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν δύο νεαροί προσπάθησαν να ληστέψουν ηλικιωμένο άνδρα. Ο 79χρονος αντιστάθηκε και μάλιστα κατάφερε να ακινητοποιήσει τον έναν.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Βραδινές ώρες χθες, στο κέντρο της πόλης, 19χρονος αλλοδαπός μαζί με συνεργό του αφαίρεσαν από 79χρονο το κινητό του τηλέφωνο. Ο 79χρονος όμως αντέδρασε και κατάφερε να επανακτήσει το κινητό. Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης που εκτελούσε υπηρεσία στην περιοχή και αντιλήφθηκε το συμβάν ακινητοποίησε και συνέλαβε τον 19χρονο.

Ο 79χρονος, που κατοικεί στο Ωραιόκαστρο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εξηγεί τις δραματικές ώρες που έζησε. Ακολουθεί το κείμενο αυτούσιο όπως αναρτήθηκε:

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΙΒΥΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ………..Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟΥ. ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΑΜΕΣΑ,…ΤΟΝ ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΧΕΡΙ , ΑΡΠΑΞΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ <<ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ…ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ>> ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ…ΩΡΜΗΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΣ, ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ,,… ΕΦΑΓΕ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ….. ΕΙΡΘΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.. ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ….ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ…ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ…ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ: << ΤΗΝ ΛΕΞΗ…ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΑΣ…>>