συνελήφθη-ο-κοσμηματοπώλης-στην-ομόν-536203
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.09.2018 | 13:44

Συνελήφθη ο κοσμηματοπώλης στην Ομόνοια μετά τον θάνατο του επίδοξου ληστή

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια, μετά τον θάνατο του επίδοξου ληστή, την Παρασκευή.

Ο επιχειρηματίας αντιμετωπίζει κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Παράλληλα, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ένα ακόμη άτομο, που καταγράφηκε σε βίντεο να κλωτσά τον επίδοξο ληστή.

Η παρέμβαση του εισαγγελέα ήταν αναμενόμενη μετά τις «σκληρές» σκηνές που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας και στις οποίες φαίνονται δύο άτομα να κλωτσούν τον άντρα, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει πέρασε μέσα από τη τζαμαρία και τραυματίστηκε από τα σπασμένα τζάμια πριν να αφήσει, λίγα λεπτά αργότερα, την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο έξω από το κοσμηματοπωλείο.

Καθοριστική θα είναι η νεκροψία- νεκροτομή, που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του επίδοξου ληστή.

Διαβάστε και δείτε το βίντεο : Ομόνοια: Βίντεο -σοκ με απόπειρα ληστείας που σκοτώνεται ο δράστης

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η δημοτική παράταξη Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας με τίτλο : «Περίθαλψη για τους εξαρτημένους, όχι λιντσάρισμα και καταστολή»