συνάντηση-δημητρακόπουλου-χίου-πριν-807916
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.08.2020 | 08:29

Συνάντηση Δημητρακόπουλου -Χίου πριν την απόπειρα δολοφονίας -Τι απαντά ο δικηγόρος

Την ώρα, που η ΕΛ.ΑΣ εντείνει την προσπάθειά της για να αποκαλύψει ποιοί κρύβονται πίσω, από εκείνους, που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, ο δικηγόρος Αθηνών Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με αποκλειστικές δηλώσεις στο nassosblog, έρχεται να διαλύσει μια περίεργη φημολογία που τον αναμειγνύει, χωρίς λόγο στη συγκεκριμένη υπόθεση.

“Πρόκειται για άλλη υπόθεση. Για μια αγωγή που κατέθεσε εναντίον του μια πολύ ισχυρή οικογένεια και κάποτε κλήθηκα να την διαχειριστώ. Είχα ζητήσει να τα βρουν εξωδικαστικά και τελικώς μετά απο μήνες αυτό συνέβη. Ο λόγος που συναντήθηκα με τον Χίο ήταν να τον ενημερώσω για το ότι η οικογένεια παραιτήθηκε από το δικόγραφο και την αξίωση εναντίον του”.

Είδα τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο το Σάββατο στις 14.00. Συναντηθήκαμε στην Πεντέλης και Αναπαύσεως. Άφησα το αυτοκίνητό μου και μπήκα στο δικό του. Πήγαμε σε μια πλατεία. Μιλήσαμε για την διαδρομή του, τα παιδιά μας και κάποια στιγμή του είπα και για την απόφαση της οικογένειας να παραιτηθεί απο το δικόγραφο. Η συνάντησή μου αυτή μαζί του δεν είχε καμία σχέση με τη Μαρέβα! Τον προκαλώ να δώσει τη συνομιλία μας στην δημοσιότητα”, τόνισε με δηλώσεις του ο γνωστός ποινικολόγος.

Επιπλέον, ο κ. Δημητρακόπουλος υπογράμμισε ότι οι αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές πρέπει να βρούν το συντομότερο δυνατόν τους δράστες της επίθεσης κατά του Χίου, διευκρινίζοντας ότι είχαν καθαρά ανθρωποκτόνο πρόθεση και ότι ο δημοσιογράφος σώθηκε από θαύμα.

Να σημειωθεί ότι η περίεργη φημολογία, που αναπτύχθηκε στο διαδίκτυο, προσπαθούσε να συνδέσει τη συνάντηση Δημητρακόπουλου – Χίου, από την οποία η εφημερίδα “Μακελειό” δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες, με το γεγονός ότι ο πολύ γνωστός δικηγόρος έχει αναλάβει, κατά καιρούς και ορισμένες υποθέσεις της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Το θέμα σήμερα αναδεικνύει και η espresso

Δείτε και τι έγραψε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ για το θέμα: