συλλήψεις-για-παράνομες-ελληνοποιήσ-387176
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.06.2018 | 12:00

Συλλήψεις για παράνομες ελληνοποιήσεις -Αιρετός ανάμεσα στους συλληφθέντες

Τρία άτομα δύο άνδρες και μία γυναίκα συνελήφθησαν στο Τμήμα Αλλοδαπών του Μεσολογγίου για παράνομες ελληνοποιήσεις.

Οι έλεγχοι του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων έγιναν χθες στα Γραφεία του Τμήματος Αλλοδαπών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Μεσολόγγι καταλήγοντας στη σύλληψη των τριών για παράνομες ελληνοποιήσεις αλλοδαπών, κυρίως γυναικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρείς μεταφέρθηκαν στην Γ.Α.Δ. Αθηνών και πρόκειται για ένα στέλεχος του Τμήματος Αλλοδαπών, ο οποίος κατείχε και θέση αιρετού, μία γυναίκα υπάλληλο και ένα τρίτο πρόσωπο που φαίνεται να έχει επίσης σχέση με την Αυτοδιοίκηση.

Πολυμελές Κλιμάκιο της υπηρεσίας βρέθηκε από το πρωί της Τετάρτης στο Μεσολόγγι και έκανε φύλλο και φτερό το συγκεκριμένο τμήμα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ευρήματα που έχουν να κάνουν με νομιμοποιήσεις μεταναστών που μπήκαν στο μικροσκόπιο και αναμένονται τα αποτελέσματα των ελέγχων.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με το agriniopress.gr, έχουν γίνει τρεις συλλήψεις ατόμων στο Μεσολόγγι, που εμπλέκονται με την υπηρεσία αλλοδαπών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στην οποία προϊστάμενος είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου κ. Κότσαλος, που από χθες Τετάρτη, αν και έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις στο κινητό του, δεν απαντά. Τα ονόματα που διακινούνται πάντως, έχουν προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία και μεταξύ άλλων, αναμένονται και πολιτικές «αναταράξεις»…

Οι συλλήψεις σχετίζονται με «πλοκάμι» του κυκλώματος αυτού που δρούσε πανελλαδικά και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στα χέρια της Αστυνομίας, υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα, μιας και μέλη του κυκλώματος παρακολουθούνταν.