στον-εισαγγελέα-ο-δράστης-του-βιασμού-43316
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.05.2017 | 15:50

Στον εισαγγελέα ο δράστης του βιασμού της φοιτήτριας -Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Με βαρύτατες κατηγορίες θα οδηγηθεί το απόγευμα στον εισαγγελέα, ο 53χρονος, για την αρπαγή και τον απίστευτο βασανισμό της 22χρονης φοιτήτριας. Ο φερόμενος ως δράστης, ήταν στη λίστα των δικαιούχων Προνοιακών Επιδομάτων και της παροχής «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Δάφνης Υμηττού.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, από την Ασφάλεια, ο συλληφθείς κατηγορείται για αρπαγή, βαριές σωματικές βλάβες και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στην ανακοίνωση της, η ΕΛΑΣ, αναφέρει: «Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 4-5-2017 στη Δάφνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δάφνης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 52χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης ύστερα από επισταμένες έρευνες για την ανεύρεση 20χρονης ημεδαπής, η εξαφάνιση της οποίας είχε καταγγελθεί πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, εντόπισαν υπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη, στο οποίο διέμενε ο δράστης, και διενήργησαν έρευνα.

Εντός του διαμερίσματος ανευρέθη η 20χρονη, την οποία από το απόγευμα της προηγουμένης, κατακρατούσε παράνομα και κακοποιούσε.

Επισημαίνεται ότι, κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις».