Δ. Δάφνης: Στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» ο βιαστής της φοιτήτριας

Στη λίστα των δικαιούχων Προνοιακών Επιδομάτων και της παροχής «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Δάφνης Υμηττού ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο 53χρονος ΑμεΑ  που φέρεται να βίασε και να κακοποίησε την 22χρονη φοιτητρια στη Δάφνη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 53χρονος βρίσκεται στην συγεκριμένη λίστα καθώς έχει πιστοποιητικό από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), σύμφωνα με το οποία, είναι τυφλός κατά 95%.

Πάντως, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος, «η νεαρή φοιτήτρια ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ Ή ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ που λειτουργούν μέσω ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η φοιτήτρια ήταν εθελόντρια του προγράμματος μέσω κάποιας ΜΚΟ, ενώ τον τελευταίο μήνα προσέφερε στον 53χρονο υπηρεσίες οικιακής βοηθού έναντι αμοιβής.

Στην ίδια ανακοίνωσή του «ο δήμος Δάφνης Υμηττού καταδικάζει το αποτρόπαιο συμβάν που έλαβε χώρα στην περιφέρειά  του ανάμεσα σε δημότη και σε νεαρή φοιτήτρια,  το οποίο έγινε γνωστό την Πέμπτη 4-5-2017.   Εκφράζουμε  την συμπαράστασή μας στη νεαρή κοπέλα και τους οικείους της», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: 

Μαρτυρία ΣΟΚ για τον βιασμό εθελόντριας του “Βοήθεια στο Σπίτι”

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, 53ΧΡΟΝΟΣ, ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ, ΒΙΑΣΤΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ- ΥΜΗΤΤΟΥ, 22ΧΡΟΝΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!