στην-οικογένεια-της-καρολάιν-η-επιμέλ-917745
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.06.2021 | 12:17

Στην οικογένεια της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην οικογένεια της Καρολάιν δίνεται προσωρινά με εισαγγελική διάταξη η επιμέλεια της μικρής Λυδίας, κόρης της δολοφονημένης 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live του Alpha παράλληλα αφαιρείται η γονική μέριμνα από τον 33χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο.

Μετά την εξέλιξη αυτή αναμένεται άμεσα στην Αθήνα η μητέρα της Καρολάιν για να πάρει το παιδί και να πάει στην Αλόννησο.

Η οικογένειά του 33χρονου πιλότου, βάσει της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας της μικρής.

Θυμίζουμε πως και οι δύο οικογένειες αν και βρίσκονταν σε συνεννόηση με γνώμονα το καλό του παιδιού -κάτι που επιβεβαίωναν οι συνήγοροι και των δύο πλευρών- κατέθεσαν ξεχωριστά αιτήματα επιμέλειας.

Η μεν οικογένεια της Καρολάιν ζητούσε και έλαβε την αποκλειστική επιμέλεια ενώ η οικογένεια του πιλότου ζητούσε ένα είδος συνεπιμέλειας με το παιδί να βρίσκεται μεταξύ Αθήνας και Αλοννήσου κάτι που δεν έγινε δεκτό σε πρώτη φάση.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο πολιτικό ρεπορτάζ και στην κάλυψη θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ψηφιακά και ραδιοφωνικά μέσα. Ξεκίνησε σε ηλικία 22 χρονών ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου έμεινε για 18 χρόνια καλύπτοντας το κοινωνικό, πολιτικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ. Εχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Unfollow» κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία. Από το 2019 δουλεύει στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης της ιστοσελίδας. https://www.facebook.com/theodoropan