γλυκά-νερά-ψάχνουν-κρυφό-κίνητρο-στ-914781
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.06.2021 | 10:05

Γλυκά Νερά: Ψάχνουν «κρυφό» κίνητρο στους λογαριασμούς του Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν

Oι τραπεζικοί λογαριασμοί του προφυλακισμένου πλέον για τη δολοφονία της συζύγου του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αλλά και της 20χρονης Καρολάιν, είναι το στοιχείο της προανακριτικής έρευνας του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας που εκκρεμεί ακόμη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της RealNews, από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί έστρεψαν τις υποψίες τους στον 33χρονο συζυγοκτόνο, ζητήθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος να επιτρέψει σε όλα τα τραπεζικά ιδρύματα να εκδώσουν πιθανούς λογαριασμούς, πέραν αυτών που ήταν σε γνώση των συγγενικών τους προσώπων, τα ποσά που πιθανόν υπάρχουν κατατεθειμένα σε αυτούς αλλά και τις κινήσεις τους τα τελευταία χρόνια. Και αυτό για να έχουν πλήρη εικόνα της ζωής του ζευγαριού και να φωτίσουν και την παραμικρή πιθανότητα πίσω από τα όσα κατέθεσε τελικά ο δράστης να κρύβεται και κάποιο άλλο κίνητρο.

Σε αυτή την έρευνα περιλαμβάνεται και η τράπεζα από την οποία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατέθεσε ότι ζήτησε δάνειο προκειμένου να ξεκινήσει στο άμεσο μέλλον την ανέγερση οικίας, ένα ποσό για το οποίο αρχικά υπήρξαν θεωρίες πως αποτέλεσε τον στόχο των «ληστών», που ο 33χρονος δημιούργησε ως σενάριο για να καλύψει τη δολοφονία της συζύγου του. Και αυτό γιατί μέχρι στιγμής δεν είναι επιβεβαιωμένο εάν ολοκληρώθηκε η δανειακή σύμβαση και εάν εκταμιεύτηκε ή όχι κάποιο μεγάλο χρηματικό ποσό. Για τα αιτήματα αυτά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ενημέρωσε την Εισαγγελία μέσω της δικογραφίας που υπέβαλε και, όταν αυτά διαβιβαστούν, θα τεθούν υπόψη του ανακριτή που χειρίζεται πλέον την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.