στιγμές-αγωνίας-για-τον-τέρη-χρυσό-το-π-713397
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.12.2019 | 10:31

Στιγμές αγωνίας για τον Τέρη Χρυσό: Το πρόβλημα υγείας και η δύσκολη εγχείρηση

Στιγμές αγωνίας περνά ο Τέρης Χρυσός, που ετοιμάζεται την Τετάρτη να εισέλθει στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ο τραγουδιστής μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο 80χρονος Τέρης Χρυσός, διαγνώστηκε πριν από δύο μήνες με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν πίστεψε ότι το πρόβλημα αυτό θα τον έφερνε προ των πυλών του χειρουργείου.

«Αν τη σκαπουλάρω θα κάνω μια μεγάλη συναυλία για να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες για το χειροκρότημα που μου έχουν προσφέρει εδώ και μισό αιώνα. Αν δεν την σκαπουλάρω, όμως, θα κάνω μια συναυλία στον Άγιο Πέτρο με όλους τους φίλους που είναι εκεί πάνω.

Δεν πίστευα πως θα μπω στο χειρουργείο. Νόμιζα ότι θα ξεπεραστεί με φάρμακα. Τελικά το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Θα πρέπει να κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα βγω νικητής και από αυτή την περιπέτεια της ζωής. Έχω πίστη στον Θεό και νομίζω ότι δεν θα με αφήσει να φύγω. Θέλω να ζήσω γιατί θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμα πράγματα στο τραγούδι», δήλωσε ο τραγουδιστής στην εφημερίδα.