στη-φυλακή-ο-43χρονος-για-τον-βιασμό-της-13-505917
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.12.2018 | 16:11

Στη φυλακή ο 43χρονος για τον βιασμό της 13χρονης κόρης φίλου του

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 43χρονος λιβανέζος, ο οποίος κατηγορείται για μεγάλο χρονικό διάστημα βίαζε την ανήλικη κόρη του φίλου του στα Χανιά, και μάλιστα προκειμένου να εξουδετερώσει τον πατέρα της 13χρονης φρόντιζε να τον ναρκώνει με ισχυρά υπνωτικά που έριχνε στο ποτό του.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του ανακριτή Χανίων για την απολογία του, στη διάρκεια της οποίας αρνήθηκε όλα όσα του καταμαρτυρούνται.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή, αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων τις κατηγορίες του βιασμού και της ασέλγειας κατά συρροή.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση καταγγέλθηκε στις βελγικές αρχές, καθώς η ανήλικη κοπέλα που για δύο μήνες βιαζόταν από τον 43χρονο κατά και παρά φύση, όπως αποδείχθηκε και από την ιατροδικαστική εξέταση, επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας της στο Βέλγιο, μετά την παραμονή της στα Χανιά όπου ζούσε με τον πατέρα της.

Η περίεργη συμπεριφορά του κοριτσιού και η απόπειρα που έκανε να δώσει τέλος στη ζωή της, κινητοποίησαν τη Βελγίδα μητέρα της, η οποία αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του εφιάλτη που ζούσε η 13χρονη και απευθύνθηκε στις αρχές, καταγγέλλοντας το περιστατικό.

Η αστυνομία του Βελγίου σε συνεργασία με την Interpol εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον 43χρονο lιβανέζο, ο οποίος συνελήφθη από την τοπική ΕΛ.ΑΣ στα Χανιά.