στάθης-αγγελόπουλος-προτιμώ-να-πεθάν-966435
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.11.2021 | 13:08

Στάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από κορωνοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο

Ο Στάθης Αγγελόπουλος επανέλαβε τη θέση του δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό παρόλο που νόσησε και χρειάστηκε να μπει σε ΜΕΘ για 13 ημέρες. Ο λόγος που δεν θέλει να το κάνει όπως λέει είναι γιατί φοβάται τις παρενέργειες.

«Ο κορωνοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει.

Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια. Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά», ανέφερε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

«Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω τώρα. Αύριο αν κάνω το εμβόλιο μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω», είπε στη συνέχεια ο Στάθης Αγγελόπουλος.