σε-κλίμα-οδύνης-η-κηδεία-του-μπάμπη-δημ-413002
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.11.2017 | 11:40

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Μπάμπη Δημητρόπουλου -Σκοτώθηκε στη Μάνδρα

Με δάκρυα στα μάτια, η σύζυγος, τα παιδιά, ο πατέρας, οι συγγενείς, οι φίλοι και συγχωριανοί του από τη Βρίνα, «αποχαιρέτισαν» χθες το μεσημέρι τον Μπάμπη Δημητρόπουλο που έχασε τη ζωή του στις φονικές πλημμύρες της Δυτικής Αττικής. Την ίδια ώρα, βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του αδελφού του Δημήτρη, που παραμένει αγνοούμενος από την Τετάρτη…

Τα δυο αδέλφια, τα ξημέρωμα της Τετάρτης μετέβησαν στην στη περιοχή του Μοναστηριού της Αγίας Σωτήρας, στη Μάνδρα Αττικής, για κυνήγι, μαζί με φίλους. Αυτή τους η αγάπη όμως, έμελε να οδηγήσει τον 54χρονο Μπάμπη στον θάνατο, που εντοπίστηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δίπλα σ’ ένα ελαιόδεντρο, παρασυρμένος από τα ορμητικά νερά. Ο 58χρονος Δημήτρης, μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές – χθες τη νύχτα – παρέμενε αγνοούμενος, ενώ μόλις χθες το πρωί επιβεβαιώθηκε ότι ένα από τα οχήματα που εντοπίστηκαν και είχαν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών, ανήκε στα δυο αδέλφια και με αυτό είχαν μεταβεί στην Μάνδρα.

Άδειασε όλο το χωριό

Τα κακά μαντάτα «ταξίδεψαν» γρήγορα στο χωριό που βυθίστηκε στο πένθος, καθώς τα δυο αδέλφια ήταν ιδιαίτερα αγαπητά. Από την πρώτη στιγμή, δεκάδες ετεροδημότες βρέθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρονταν τα θύματα, για να συμπαρασταθούν στις δυο οικογένειες, ενώ από την πρώτη στιγμή αρκετοί ήταν και οι κάτοικοι του χωριού που «ανέβηκαν» στην Αθήνα για να τους συμπαρασταθούν.

Χθες το πρωί η Βρίνα «άδειασε» καθώς δεκάδες κάτοικοι, με μισθωμένο λεωφορείο και ιδιωτικά αυτοκίνητα ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα για την κηδεία του Μπάμπη. Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Νέων Λιοσίων αποδείχθηκε μικρός για να χορέψει την αγάπη όλων εκείνων που συγκεντρώθηκαν εκεί για να αποχαιρετίσουν και να συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία τον Μπάμπη, να σταθούν δίπλα στην οικογένειά του, αλλά και στην οικογένεια του Δημήτρη, που ακόμα αγωνιά, για την τύχη του δικού της ανθρώπου.

Πηγή: Εφημερίδα “Πατρίς”