ρούλα-πισπιρίγκου-ζητούσε-από-τον-δασ-1005902
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.05.2022 | 22:02

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζητούσε από τον Δασκαλάκη να τη χρίσει πληρεξούσια της σπιτονοικοκυράς

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο Mega, ο εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ», Πέτρος Κουσουλός, μιλά για τα μηνύματα του ζευγαριού, μέσα από τα οποία καταγράφεται η πορεία της σχέσης του ζευγαριού. Πρόκειται για 3.919 SMS που αντάλλαξε το ζεύγος από τις 29 Ιανουαρίου 2019 μέχρι τις 6 Απριλίου 2021, δηλαδή δύο ημέρες προτού εισαχθεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα.

Όπως φαίνεται από τα μηνύματα, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξέφραζε την αγωνία της για την ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας και στην επικοινωνία της με τον Μάνο Δασκαλάκη αναφέρονται τα ονόματα των εμπλεκομένων στην ιατροδικαστική έκθεση του παιδιού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να πληροφορηθεί άμεσα για την αιτία θανάτου της Μαλένας και «μέσα από τα μηνύματα αποκαλύπτεται πώς ενορχηστρώθηκε η μήνυση που κατέθεσε προκειμένου να μετακυλίσει την ευθύνη στους γιατρούς», όπως επισημαίνει ο Πέτρος Κουσουλός.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μηνύματα και για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς

Επίσης, άλλα μηνύματα αναφέρονται στην εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, ενώ σε άλλα μηνύματα η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητούσε από τον Μάνο Δασκαλάκη να τη χρίσει πληρεξούσια για τη διαχείριση των οικονομικών τής Ευγενίας Κούτρα.

Παράλληλα, το ζευγάρι αντάλλασσε μηνύματα που αφορούσαν την περιπέτεια της υγείας της σπιτονοικοικυράς, αλλά υπήρχαν και διάλογοι που πραγματοποιήθηκαν πριν από την εισαγωγή της γυναίκας στο νοσοκομείο.