ρόδος-δύο-νεαροί-επιτέθηκαν-με-πέτρες-1055632
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.08.2022 | 09:28

Ρόδος: Δύο νεαροί επιτέθηκαν με πέτρες σε λεωφορείο με τουρίστες

Λαχτάρησαν για τα καλά οι επιβάτες ενός λεωφορείου της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών στη Ρόδο, όταν το όχημα δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από δύο νεαρούς οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι χωρίς πινακίδες και άρχισαν να το «βομβαρδίζουν» με πέτρες!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη μέρα-μεσημέρι της Κυριακής, ενώ το λεωφορείο που ήταν γεμάτο με επιβάτες, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν τουρίστες που είχαν επιβιβαστεί από το αεροδρόμιο με προορισμό την πόλη της Ρόδου. Οι άγνωστοι δράστες είχαν στήσει ενέδρα σε ένα σημείο της διαδρομής, στον δρόμο από Κρεμαστή προς Ιαλυσό και επιτέθηκαν σπάζοντας τα τζάμια από την πλευρά του οδηγού, με κίνδυνο να χάσει τον έλεγχο και να βγει από την πορεία του!

Ευτυχώς, όμως, κράτησε την ψυχραιμία του και συνέχισε την πορεία του, ενώ οι δυο νεαροί τράπηκαν σε φυγή με το μηχανάκι. Ωστόσο, κάποιος από τους επιβάτες τους κατέγραψε με το κινητό του και παρέδωσε την φωτογραφία στην Ασφάλεια που ερευνά το περιστατικό. Σύμφωνα με τον οδηγό, λίγο νωρίτερα είχε δημιουργηθεί ένταση με τους νεαρούς, επειδή δεν μπορούσαν να προσπεράσουν το λεωφορείο!

Παρά τις στιγμές τρόμου που βίωσαν, οι επιβάτες έφτασαν σώοι στον προορισμό τους. Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Ροδιακή», οι τουρίστες έχουν περιγράψει το περιστατικό στα social media με τα ανάλογα δυσφημιστικά σχόλια για τη Ρόδο.