Πυρόπληκτοι: Στις 2.394 οι αιτήσεις για το έκτακτο επίδομα

  • Απο stergios
  • 5 Αυγούστου 2018 - 12:56
  • Comments Off

Δύο χιλιάδες τριακόσιες ενενήντα τέσσερις (2.394) αιτήσεις πυρόπληκτων για το έκτακτο εφάπαξ επίδομα κατατέθηκαν κατά τις πέντε πρώτες ημέρες της σχετικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, η διαδικασία συνεχίστηκε και χθες, Σάββατο, κανονικά, χωρίς προβλήματα. Κατά την πέμπτη ημέρα της διαδικασίας υποβλήθηκαν 281 αιτήσεις. Εξ αυτών οι 104 κατατέθηκαν στο Δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου, οι 126 στον Δήμο Μαραθώνα, οι 31 στον Δήμο Μεγαρέων και οι υπόλοιπες 20 στο κεντρικό κτίριο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Συνολικά από τις 2.394 αιτήσεις, οι 869 έχουν κατατεθεί στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, οι 874 στον Δήμο Μαραθώνα, οι 446 στον Δήμο Μεγαρέων και οι υπόλοιπες 205 στο κεντρικό κτίριο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ, ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!