Πρόστιμα για παράνομη καύση σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη
Πρόστιμα πάνω από 3.000 ευρώ καλούνται να πληρώσουν συνολικά δύο άτομα σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη για καύση απορριμμάτων και υπολειμμάτων, το οποίο απαγορεύεται.
Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.546,87€, στις 18 Mαρτίου 2026, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πολυγύρου Χαλκιδικής, σε ημεδαπό, κατά τη διάρκεια καύσης υπολειμμάτων φυτικής βλάστησης εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής.
Διοικητικό πρόστιμο 2.062,5€, επιβλήθηκε χθες 22 Μαρτίου 2026, από ανακριτικούς υπαλλήλους της 2ης ΕΜΑΚ, σε ημεδαπό, για καύση απορριμμάτων και υπολειμμάτων φυτικής βλάστησης εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης.
Προτεινόμενα άρθρα
13.05.2026 | 09:33
13.05.2026 | 07:23





