Πρεμιέρα για το ONE Channel του Μαρινάκη

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει οτι το ΟΝΕ Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη θα εκπέμψει πανελλαδικά (απο Digea) στα μέσα Οκτωβρίου, κάτι που οι περισσότεροι (εμπλεκόμενοι) θεωρούν ρεαλιστικό…

Ωστόσο έρχεται η γνωστή Wikipedia να ανατρέψει τα στοιχεία του ρεπορτάζ υποστηρίζοντας οτι ο νέος (για την ακρίβεια ο 6ος) ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας που προς το παρον εκπέμπει μονο διαδικτυακά και δορυφορικά (απο NOVA και COSMOTE) θα εμφανιστεί στις οθόνες μας σε 8 ημερες απο σημερα και συγκεκριμένα την επόμενη Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου!

Ειναι γεγονος οτι οι άνθρωποι του σταθμου εργάζονται εντατικά τις τελευταίες εβδομάδες, ενισχύοντας τον ενημερωτικό και ψυχαγωγικό του τομέα με προγράμματα, αλλα και νεα πρόσωπα ώστε πολυ σύντομα να ειναι ολα ετοιμα και για την επίγεια ψηφιακή εκπομπή μέσω της Digea.

Τωρα, εαν αυτο θα γίνει σε 8 ή σε 30 ημερες εχει σημασία για τον ανταγωνισμό και για τον κλάδο των media και της διαφήμισης…

Για τους πολίτες εχει ελάχιστη σημασία! Παρόλα αυτά πρόκειται για ενα σημαντικό γεγονος που θα διαμορφώσει νέες ισορροπίες και θα δημιουργήσει νέες συνήθειες!

Πηγή: enimerosi24

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ONE CHANNEL


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!