πώς-θα-αποφεύγετε-τους-ενοχλητικούς-φ-9574
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.09.2017 | 18:00

Πώς θα αποφεύγετε τους ενοχλητικούς φίλους στο Facebook

Μία νέα επιλογή θα παρέχει πολύ σύντομα το facebook σε όσους θέλουν να αποφύγουν για λίγο τους ενοχλητικούς φίλους τους.

Το κουμπί «Snooze» θα σας ρωτάει αν θέλετε να βλέπετε λιγότερα μηνύματα από τους συγκεκριμένους φίλους.

Έτσι, οι χρήστες θα μπορούν να διακόπτουν προσωρινά προβολές από άτομα, σελίδες και ομάδες για χρονικές περιόδους 24 ωρών, εβδομάδων ή και 30 ημερών. Το χαρακτηριστικό, το οποίο δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή σε ένα μικρό μόνο τμήμα χρηστών, θα εμφανίζεται στο επάνω δεξιό μενού των αναρτήσεων. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν «Κατάργηση παρακολούθησης ή Αναβολή», ενώ μέχρι τώρα μπορούσαν να επιλέξουν μόνο «Κατάργηση παρακολούθησης».

Το Snooze είναι μια πιο στοχευμένη προσέγγιση για την απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων και όπως ήταν αναμενόμενο τα νέα έχουν ενθουσιάσει τους πρώτους χρήστες που επιλέχθηκαν να το χρησιμοποιήσουν δοκιμαστικά.

«Δοκιμάζουμε νέους τρόπους για να δώσουμε στους ανθρώπους τον έλεγχο των ειδήσεων τους και των δημοσιεύσεων ώστε να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τις ιστορίες που θεωρούν πιο ενδιαφέρουσες», δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook στο συνέδριο TechCrunch.