Το Facebook δοκιμάζει λειτουργία snooze για σελίδες και φίλους

Είναι κάποιες φορές που δεν θέλεις να βλέπεις ενημερώσεις από φίλους σου ή από σελίδες που ακολουθείς στο Facebook, είτε επειδή τους έχει πιάσει λογοδιάρροια, είτε επειδή εκείνη την περίοδο δεν σε ενδιαφέρει η θεματολογία τους (π.χ. δεν θέλεις να βλέπεις άρθρα για την νέα ήττα της ομάδας σου…), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλεις να τους μπλοκάρεις ή να τους διαγράψεις από τις λίστες σου.

Το Facebook φαίνεται πως δοκιμάζει μια λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν snooze κάποιες σελίδες ή και κάποιους χρήστες. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε κάτοχος λογαριασμού θα μπορεί να κρύβει από το χρονολόγιό του τις εμφανίσεις συγκεκριμένων χρηστών ή και σελίδων για συγκεκριμένο χρονικό σημείο, χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει να τους ακολουθεί ή να τους διαγράψει.

Το χρονικό σημείο αυτό μπορεί να οριστεί από τις 24 ώρες έως και τις 30 μέρες.

Η επιλογή αυτή θα εμφανιστεί σύντομα στο δεξιά μέρος της σειράς του εκάστοτε ποστ και ο χρήστης θα μπορεί να κάνει όλες τις σχετικές επιλογές.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, FACEBOOK, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, SNOOZE


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!