Ποιοι αναλαμβάνουν να «υιοθετήσουν» τη μοναδική κάτοικο στην Κίναρο

Η Ρηνιώ Κατσοτούρχη που ζει μόνη της στην Κίναρο βρίσκεται αντιμέτωπη με τη γραφειοκρατία, που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια του επιδόματός της. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, Βασίλης Αποστολόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι μετά την δημοσιοποίηση των προβλημάτων της μοναδικής κατοίκου του νησιού, η Ένωση θα αναλάβει πρωτοβουλίες για έμπρακτη στήριξη στην κ. Κατσοτούρχη.

«Επειδή θεωρούμε ότι η ανάγκη της υπεράσπισης των εθνικών μας συμφερόντων είναι υπόθεση όλων, αποφασίσαμε σαν Ένωση Επιχειρηματιών στο κρίσιμο κενό που διαπιστώνουμε ότι υπάρχει στην Κίναρο να αναλάβουμε εμείς κάποιες πρωτοβουλίες και να στηρίξουμε εμπράκτως την μόνιμη κάτοικο του νησιού μας. Να διορθώσουμε το θέμα που προήλθε από το κόψιμο του επιδόματος, να τη στηρίξουμε, αλλά και να προχωρήσουμε στη συνολικότερη ‘υιοθεσία’ της ακριτικής μας νήσου και της κατοίκου. Έτσι λοιπόν προθυμοποιούμεθα να καλύψουμε και οικονομικά οποιεσδήποτε ανάγκες της. Τα μέλη όλα της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών αναλόγως με τον χώρο που δραστηριοποιείται ο καθένας μας, αναλαμβάνει να συμβάλει στην κάλυψη των αναγκών» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αποστολόπουλος.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όσο μπορώ θα είμαι στην Κίναρο» δήλωσε η μοναδική κάτοικος της νήσου Κίναρου, Ρηνιώ Κατσοτούχρη.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ, ΚΙΝΑΡΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!