Πήγε διακοπές και της πήραν την εκπομπή

Τελικά κάτι τρέχει με την Μάριον Μιχελιδάκη στην ΕΡΤ. Η επί χρόνια παρουσιάστρια της δημόσιας τηλεόρασης -ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα της κρατικής- βρέθηκε ξαφνικά χωρίς εκπομπή.

Ήταν στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη όταν έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 η εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον». Η Μάριον Μιχελιδάκη, η οποία είχε μόλις μετακομίσει από το καθημερινό πρόγραμμα σε αυτό του Σαββατοκύριακου, ανέλαβε να δώσει πνοή σε μια ζώνη που κινούταν περί του 2 και κάτι τοις εκατό. Με θεματολογία που κινήθηκε σε ένα ευρύ φάσμα τις επικαιρότητας, η παρουσιάστρια κατάφερε σταδιακά να φτάσει την τηλεθέαση στο 7,5% -πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού.

Κάπως έτσι, η Μάριον Μιχελιδάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές στις 18 Ιουλίου, κι ενώ είχε περάσει και μια περιπέτεια υγείας με τον COVID-19. Φεύγοντας για διακοπές άφησε την ΕΡΤ σε σκέψεις για την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, μήπως κάνει στροφή σε πιο ψυχαγωγικά μονοπάτια.

Στην πορεία όμως, φήμες και δημοσιεύματα ήθελαν ήδη νέα πρόσωπα να έρχονται στην ΕΡΤ, κάτι που δεν επιβεβαίωνε το κανάλι στην παρουσιάστρια. Με την επιστροφή της από τις διακοπές, λοιπόν, η Μάριον Μιχελιδάκη ενημερώθηκε ότι η εκπομπή… τέλος και ότι οι σκέψεις έχουν πάει πλέον σε μια επιστροφή της στο καθημερινό γιατί είναι «δυνατό χαρτί» για τον σταθμό.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες η παρουσιάστρια παραμένει σε μια αναμονή αορίστου διάρκειας…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΡΤ, ΜΑΡΙΟΝ ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]