πάτρα-θρήνος-για-την-35χρονη-αναστασία-49730
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.05.2021 | 14:02

Πάτρα: Θρήνος για την 35χρονη Αναστασία που πέθανε από κορωνοϊό

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια μιας 35χρονης γυναίκας η οποία έχασε τη ζωή της χθες το βράδυ μετά από περιπέτεια 3,5 μηνών στο νοσοκομείο του Ρίου, χτυπημένη από τον κορoνοϊό.

Η Αναστασία έδωσε γενναία μάχη αλλά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια.. Ήταν ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα και ελπίδες όπως λέει στο thebest.gr φιλικό της πρόσωπο, το οποίο μας εξηγεί ότι η κοπέλα νόσησε στις 24 Ιανουαρίου από έναν αρνητή του κορoνοϊού, στο σπίτι του οποίου πήγαινε για να φυλάξει την ηλικιωμένη μητέρα του.

Η γυναίκα νοσηλευόταν μέχρι και πριν ένα μήνα στην MEΘ, είχε διασωληνωθεί, και μετά στην κλινική covid. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Παθολογική κλινική, καθώς ήταν πλέον αρνητική στον ιό, αλλά τα προβλήματα που είχαν ανακύψει από την πολύμηνη ταλαιπωρία και την κατάκλιση την κατέβαλαν σε τέτοιο σημείο που δεν μπόρεσε να ανακάμψει. «Μιλούσαμε στο τηλέφωνο μέχρι και πρότινος. Είχε προβλήματα. Δεν μπορούσε να σηκωθεί, πονούσε» μας λέει άτομο από το φιλικό περιβάλλον της. «Ήταν ένα κορίτσι γεμάτο καλοσύνη. Ένας χρυσός άνθρωπος».