πάτρα-κατερινόπουλος-ο-μάνος-δασκαλ-1006126
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.04.2022 | 09:28

Πάτρα – Κατερινόπουλος: Ο Μάνος Δασκαλάκης δούλεψε 14 μήνες σε πέντε χρόνια

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο Star κατέρριψε τον ισχυρισμό του Δασκαλάκη, ο οποίος σε ουκ ολίγες συνεντεύξεις του έχει δηλώσει πως δούλευε πολλές ώρες την ημέρα και ως εκ τούτου δεν αφιέρωνε όσο χρόνο θα ήθελε στα παιδιά του.

Όπως είπε ο κ. Κατερινόπουλος «τα οικονομικά του κ. Δασκαλάκη… Aπ΄ότι έχουν δει το ‘φως’ της μικρής κοινωνίας της Πάτρας, όλοι βοούν και λένε ότι αυτός ο άνθρωπος δούλευε, ειδικά την τελευταία πενταετία – εξαετία και τα ένσημά του δεν ξεπερνούν τους 14 – 15 μήνες». «Λέει και διατυμπανίζει ότι δούλευε συνέχεια. Είχε και μια σύζυγο που δεν εργαζόταν και ήταν υποχρεωμένος να ζει την οικογένειά του με 8.000 τον μήνα. Δεν μπορείς να είσαι ανασφάλιστος, είναι η γυναίκα σου ανασφάλιστη. Αυτά τα παιδάκια ήταν πουθενά ασφαλισμένα;» διερωτήθηκε στη συνέχεια.

Ακολούθως ο ταξίαρχος εν αποστρατεία έθεσε ένα ακόμα ερώτημα σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας. Όπως τόνισε μετά τον θάνατο του παιδιού, οι γονείς κινήθηκαν νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτει ιατρικό λάθος. «Ήθελα να ρωτήσω εάν μαζί με την καταγγελία που έκαναν για τον θάνατο του παιδιού, επιφυλάχτηκαν και του δικαιώματός τους διεκδίκησης αποζημίωσης για τον θάνατο του παιδιού;», συνέχισε διερωτώμενος.

Το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς, η πρόσληψη και η απόλυση την ίδια μέρα

Παράλληλα ο κ. Κατερινόπουλος παρέθεσε ένα περιστατικό που αφορούσε την ημέρα που ο Μάνος Δασκαλάκης υπέγραψε το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς και την πρόσληψη και απόλυσή του την ίδια μέρα από μια δουλειά.

«Παρατηρήθηκε ότι είχε ένα πληρεξούσιο από τη σπιτονοικοκυρά στις 24/2/2017. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι την ίδια μέρα έγινε πρόσληψη και σε λίγες ώρες απολύθηκε. Είναι και άλλες περιπτώσεις που τον προσέλαβαν και μετά από δυο τρεις ημέρες των απέλυαν ή παραιτούταν», συμπλήρωσε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

Ακόμη διερωτήθηκε πώς κάλυπτε το ενοίκιο της κατοικίας, όπου διέμεναν στην Πάτρα, πώς κάλυπτε τα έξοδα των τριών παιδιών τους, αναλογιζόμενοι, μάλιστα, και τα ιατρικά έξοδα που είχε η οικογένεια με τις περιπέτειες των μωρών μέσα στα νοσοκομεία επί τρία χρόνια.