πασχάλης-τσαρούχας-για-τους-αλβανού-644579
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.06.2019 | 11:36

Πασχάλης Τσαρούχας: «Για τους Αλβανούς είμαι σχεδόν ο εθνικός τους ήρωας» (βίντεο)

Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές τα προηγούμενα χρόνια, ενώ θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του.

 Ο λόγος για τον Πασχάλη Τσαρούχα ο οποίος μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά», όπου υποδυόταν έναν εργοδότη που έβαζε ένσημα σε έναν Αλβανό εργάτη του. Ο ρόλος αυτός τον είχε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και στην Αλβανία με τους κατοίκους της χώρας να τον υποδέχονται με λατρεία.

«Όταν έπαιζα στο ήταν πολύ φρέσκια η κατάσταση των Αλβανών που έρχονταν στην Ελλάδα και υπήρχε ένας φόβος, μια άγνοια του κόσμου απέναντι στους ανθρώπους αυτούς και η σειρά έβαζε κάποια πράγματα στη θέση τους. Για τους Αλβανούς είμαι σχεδόν ο εθνικός τους ήρωας γιατί τους έβαζα ένσημα.

Έπαιζα έναν εργοδότη, ο οποίος στους ανθρώπους που δούλευαν γι’ αυτόν έβαζε ένσημα. Ήμουν φιλαράκι, ήμουν καλό αφεντικό. Κάποια στιγμή που πήγα στην Αλβανία για 2-3 μέρες έζησα πράγματα που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Εκδηλώσεις λατρείας! Δεν με άφηναν να πληρώσω ούτε στο βενζινάδικο» είπε χαρακτηριστικά.