Πάρος: «Πνίγηκε» από τις ισχυρές καταιγίδες – Χείμαρρος παρέσυρε αυτοκίνητα στη θάλασσα
Ισχυρές βροχοπτώσεις σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στις Κυκλάδες, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα σε πολλά νησιά.
Στην Πάρο, η κακοκαιρία είναι έντονη, με ισχυρές καταιγίδες να πλήττουν το νησί από το μεσημέρι.
Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά τους ενώ νέο μήνυμα από το «112» απαγορεύει την κυκλοφορία των οχημάτων.
Στο «μάτι» του κυκλώνα βρέθηκε η Νάουσα της Πάρου όπου οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια παρασύροντας τα αυτοκίνητα.
Νωρίτερα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους των Κυκλάδων καθώς το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ προέβλεπε ισχυρές καταιγίδες στα νησιά, ανεβάζοντας τη βαθμίδα επικινδυνότητας στο «κόκκινο».
Οι βροχοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ώρες, με τις Αρχές να συστήνουν στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.
Προτεινόμενα άρθρα
25.06.2026 | 22:47






