Παραιτήθηκε δημοτικός σύμβουλος που δεν τίμησε τον Παύλο Φύσσα (βίντεο)

Την παραίτησή του από την θέση που κατείχε στο δημοτικό συμβούλιο Ιλίου κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Μουζακίτης. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται ως αποτέλεσμα του μεγάλου ντόρου που δημιουργήθηκε, μετά την κίνησή του, μαζί και με άλλους συναδέλφους του που ωστόσο δεν αποδείχθηκαν τόσο ευαίσθητοι και παραμένουν στις θέσεις τους,  να μην σηκωθεί στην ενός λεπτού σιγή που είχε κρατηθεί στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Στην επιστολή του, ανέφερε…

«Η ευθύνη δεν αφορά μόνο τις πράξεις μας αλλά και τις παραλείψεις μας. Με το να μη σηκωθώ στο δημοτικό συμβούλιο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, συμμορφούμενος με την παράταξή μου, προσέβαλα τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχασε τη ζωή του από συγκαιρινούς ναζί. Οφείλω μία ειλικρινή συγγνώμη στην οικογένειά του και σε κάθε άνθρωπο που θέλει να λέγεται άνθρωπος. Σε ελάχιστη ένδειξη μεταμέλειας παραιτούμαι από το δημοτικό συμβούλιο».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ, ΦΥΣΣΑ, ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!