Πάνω από 10 χιλ. θέσεις εργασίας προσφέρει ο κλάδος της γούνας - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
19
Μάι
Back

Πάνω από 10 χιλ. θέσεις εργασίας προσφέρει ο κλάδος της γούνας

Δουλειά σε «περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους» δίνει άμεσα και έμμεσα ο κλάδος της ελληνικής γούνας, τόσο στο πλαίσιο της παραγωγικής διαδικασίας, όσο και των πωλήσεων. Αυτό επισημαίνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, διευκρινίζοντας ότι σε αυτόν τον αριθμό θα πρέπει να προστεθούν και όσοι κλάδοι “τροφοδοτούνται” σε επίπεδο απασχόλησης από τον κλάδο της γούνας, καθώς δουλεύουν γύρω από αυτόν.

Με αφορμή το 1ο “Fur Shopping Festival”, που πραγματοποιείται από σήμερα και θα έχει διάρκεια τέσσερις ημέρες στην Καστοριά ο κ. Κορεντσίδης δήλωσε πως είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοιου είδους διοργάνωση που έχει ως στόχο να εξελιχθεί σε «γιορτή της γούνας και της πόλης» της Δυτικής Μακεδονίας. Στο φεστιβάλ, που θα λάβει χώρα στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, οι πελάτες θα μπορούν να δουν και να αγοράσουν προϊόντα από την Καστοριά, τη Σιάτιστα αλλά και την ευρύτερη περιοχή, ενώ «ο επισκέπτης και αγοραστής θα μπορεί να βρει όλων των ειδών τα γουναρικά σε πολύ καλή τιμή», πρόσθεσε ο κ. Κορεντσίδης. Το “Fur Shopping Festival” ετοιμάστηκε «με αφορμή το ξεκίνημα της χειμερινής σεζόν, αλλά και διότι υπάρχει αρκετό εμπόρευμα στις αποθήκες των γουνοποιών», ενώ η εκδήλωση οργανώνεται από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιούν οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!