π-φάληρο-δολοφονική-ενέδρα-σε-επιχε-953973
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.03.2022 | 08:01

Π. Φάληρο: Δολοφονική «ενέδρα» σε επιχειρηματία

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ενέδρα θανάτου, έστησαν άγνωστοι, τα ξημερώματα, σε επιχειρηματία στο Παλαιο Φάληρο. Οι δράστες, κινούμενοι με Ι.Χ, λίγο πριν τις 4, πλησίασαν στη συμβολή των οδών Κρόνου και Αφροδιτης τον 63χρονο άνδρα και τον γάζωσαν. Το θύμα δέχθηκε σφαίρες στην κοιλιακή χωρα και σε σοβαρή κατάσταση μετεφέρθη στο νοσοκομείο Ερυθρος οπου και νοσηλεύεται.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν οτι οι αγνωστοι δραστες ήθελαν να σκοτώσουν το θύμα τους, χωρίς ομως να είναι σε θέση να προσδιορίσουν τα κίνητρα της επιθεσης.

Την ώρα της ενέδρας η κίνηση στην περιοχή ηταν ελάχιστη και αυτο που ψαχνουν ειναι μέσα απο κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας να εντοπισουν το δρομολόγιο του ύποπτου οχήματος.

Παραλληλα, μέσα απο πληροφοριες απο το περιβάλλον του προσπαθούν να διαπιστώσουν αν ο επιχειρηματίας που κινειται στο χώρο των κατασκευών είχε μετωπα και ανοικτούς λογαριασμους που να δικαιολογουν μια τετοια ακραία πράξη ή αν δεχοταν απειλές.

Κώστας Παναγιωτάκης

O Κώστας Παναγιωτάκης, πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ, είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, με εμπειρία άνω των 20 ετών στο αυτοδιοικητικό & πολιτικό ρεπορτάζ. Τα τελευταία χρόνια κατέχει θέσεις ευθύνης σε Μέσα τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας. http://www.linkedin.com/in/kostas-panagiotakis-45333141b