Ολυμπία Οδός: Προσωρινός αποκλεισμός κυκλοφορίας στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων

Σε ολιγόωρο νυχτερινό αποκλεισμό της κυκλοφορίας στους κλάδους εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Αθήνα προχωρά η Ολυμπία Οδός.

Ειδικότερα, οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης μεταλλικών προβόλων στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων (64,4 χλμ), που αφορούν στο νέο αναλογικό σύστημα διοδίων, αύριο, Τρίτη, και ώρα 22:00 έως τις 06:00 της Τετάρτης.

Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου και του κόμβου Κινέτας (56ο χλμ), όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα υλοποιηθούν κατ’ αναλογία  την επόμενη μέρα.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!