ο-μπάμπης-αναγνωστόπουλος-δουλεύει-966769
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.02.2023 | 19:19

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δουλεύει στη φυλακή και διαβάζει για τις Πανελλήνιες» λέει η νέα δικήγορος του

Η νέα δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία είπε ότι διορίσθηκε στις 9 Φεβρουαρίου, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, για την υπόθεση του συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκανε λόγο για μια τρομερά δύσκολη υπόθεση. «Ο ίδιος βρίσκεται στον δεύτερο βαθμό όπου καλείται να υποστηρίξει την έφεσή του. Ο εντολέας μου πραγματικά εκτίει την ποινή τις ισόβιας καθείρξεως, έχει συμμορφωθεί πλήρως με την απόφαση σεβόμενος τις αποφάσεις των δικαστηρίων και τη δική του την απόφαση, αλλά και τις αποφάσεις που αφορούν το κοριτσάκι του τη Λυδία».

Η ίδια συμπληρώνει: «Βρίσκεται σε μια ψυχολογική κατάσταση σχετικά ήρεμη, έχει συμμορφωθεί με την επιβολή της ποινής του, είναι σε μια κατάσταση όπου διαβάζει να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις τον Ιούνιο. Προσπαθεί να μην ιδρυματοποιηθεί, δουλεύει στις φυλακές από το πρωί μέχρι το βράδυ και παράλληλα διαβάζει. Περιμένει το εφετείο για να υποστηρίξει τα δικαιώματά του».