Ο Κωνσταντίνος Αργυρός για το πρόβλημα υγείας του
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό, μέσα στο ιστορικό Royal Albert Hall του Λονδίνου. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει στη μέση του.
«Έχω πάρα πολλά χρόνια αυτό το πρόβλημα. Έχω δύο κήλες στη μέση, πολύ μεγάλες πλέον, που μου κόβουν την παροχή ρεύματος στο πόδι κατά διαστήματα. Δεν είναι εύκολο, το αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο. Η δικιά μου φάση ήταν πιο προχωρημένη από ό,τι συνήθως. Κρέμασε το πέλμα. Δεν το αισθανόμουν. Το έσερνα το πόδι. Είχε αδυνατίσει το πόδι, είχαν φύγει όλες οι τρίχες.
Πέρασα αρκετά δύσκολα εκείνη την περίοδο. Ξεκίνησε από τον Νοέμβρη και σταμάτησε γύρω στο Πάσχα. Έκανα τα πάντα, ενέσεις, πήγαινα σε όλους τους γιατρούς. Γύρισα όλη την Ελλάδα. Σε όποιον μίλαγε ελληνικά, πήγαινα για να με διορθώσει. Δεν ήμουν καλά ούτε ψυχολογικά», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε στη συνέχεια: «Έλεγα πως δεν αντέχω άλλο, κάτι πρέπει να γίνει. Το βράδυ ήμουν στην πίστα με χάπια και ενέσεις. Είχα απηυδήσει! Ήμουν στη Θεσσαλονίκη και πήγα στον Παΐσιο. Είπα πως “μετά από 7 μήνες δεν αντέχω άλλο, βοήθα με, κάνε κάτι”. Δεν μπορούσα ούτε να δουλέψω, ούτε να πάω στο στούντιο. Ήμουν μη λειτουργικός!
Προτεινόμενα άρθρα
09.07.2026 | 16:07
09.07.2026 | 15:25






