Κωνσταντίνος Αργυρός: Kίνηση ανθρωπιάς σε παιδί που τραυματίστηκε σε συναυλία του
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου μια συναυλία στο ΔΑΚ Κοζάνης, όπου και παρευρέθηκε πλήθος κόσμου για να τον απολαύσει.
Όμως, εκείνη τη βραδιά συνέβη ένα άσχημο περιστατικό καθώς ένα παιδί 13 ετών, στην προσπάθειά του να δει τον τραγουδιστή, πήδηξε κάγκελα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Σύμφωνα με το Kozanimedia ο Kωνσταντίνος Αργυρός επισκέφθηκε το παιδί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης μετά το τέλος της συναυλίας.
Το 13χρονο παιδί μαζί με φίλους του προσπάθησαν να πηδήξουν τα κάγκελα του κολυμβητηρίου της Κοζάνης για να καταφέρουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία. Το παιδί όμως έπεσε και τραυματίστηκε στο πόδι, με έντονη αιμορραγία, καθώς υπέστη ανοιχτό κάταγμα.
Τις πρώτες βοήθειες τις προσέφερε μια εκπαιδευτικός η οποία γνώριζε από τραυματισμούς παιδιών, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η ίδια στη συνέχεια ενημέρωσε και την αστυνομία για το περιστατικό.
Προτεινόμενα άρθρα
17.07.2026 | 09:09
17.07.2026 | 08:41
17.07.2026 | 07:31






