ο-γιος-του-βούτση-ανάμεσα-στους-προσαχ-275286
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.05.2019 | 22:44

Ο γιος του Βούτση ανάμεσα στους προσαχθέντες για τις μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Σε επτά προσαγωγές ύποπτων ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί το βράδυ του Σαββάτου, μετά την επίθεση ομάδας αγνώστων με βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ που φυλάσσει τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ανάμεσα στους επτά προσαχθέντες (που λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν σε βάρος τους στοιχεία) ήταν και ο γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.

Συνεργάτες του προέδρου της Βουλής σχολίαζαν για την προσαγωγή του γιου του Νίκου Βούτση ότι «δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο και τον χρόνο των επεισοδίων γι’ αυτό και δεν υπήρξε καμία κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος».

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Μπουμπουλίνας εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στο υπουργείο Πολιτισμού ενώ λίγη η ώρα αργότερα ομάδα νεαρών πραγματοποίησε δεύτερη επίθεση στους αστυνομικούς που βρισκόντουσαν έξω από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Οι αστυνομικοί σε αυτή την περίπτωση απάντησαν με χρήση χημικών και μετά από λίγη ώρα οι κουκουλοφόροι διέφυγαν προς τα στενά του Ψυρρή.