ο-γιάννης-βούρος-παντρεύτηκε-για-δεύτ-815270
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.09.2020 | 22:52

Ο Γιάννης Βούρος παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την πρώην σύζυγό του (φωτο)

Ο Γιάννης Βούρος παντρεύτηκε, ξανά, για δεύτερη φορά την πρώην σύζυγό του, Λένα Κώνστα , δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα τους, ο οποίος, ουσιαστικά δεν έσβησε ποτέ. Ακόμα και μετά το χωρισμό τους, το 2018 το ζευγάρι διατηρούσε καλή σχέση έχοντας κρατήσει καλή επικοινωνία.

Έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsit, την περασμένη Πέμπτη ο αγαπητός ηθοποιός και δήμαρχος Φιλαδέλφειας ένωσε τη ζωή του και επίσημα για δεύτερη φορά με την γυναίκα της ζωής του, Λένα Κώνστα, στο δημαρχείο Βριλησσίων. Ο Γιάννης Βούρος με την Λένα Κώνστα διατηρώντας χαμηλούς τόνους ήθελαν να κρατήσουν το γάμο τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και επέλεξαν όχι το δημαρχείο της Ν.Φιλαδελφείας αλλά το δημαρχείο Βριλησσίων που είναι ανοιχτό και έχει κήπο, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, για τον κορονοϊό. Το Tlife επικοινώνησε με την σύζυγο του Γιάννη Βούρου, η οποία μας είπε πως η περίοδος της καραντίνας,  υπήρξε καθοριστική και τους έφερε πιο κοντά.

Μας έκανε εντύπωση ενώ άλλα ζευγάρια η καραντίνα τα χωρίζει, εσάς, σας ένωσε;

Ναι όντως για εμάς ήταν μια πάρα πολύ ωραία περίοδος. Προσπαθήσαμε όσο μπορούμε να το διαφυλάξουμε αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο, επειδή ο Γιάννης είναι δημόσιο πρόσωπο. Εντάξει συμβαίνουν αυτά, όχι πολύ συχνά αλλά συμβαίνουν…

Η Λένα Κώνστα μιλώντας στο TLIFE για το χωρισμό και το διαζύγιο που υπήρξε στο παρελθόν ανέφερε:
Είχε συμβεί ένας χωρισμός, υπήρξε ένα διαζύγιο, παρόλα αυτά, εσείς διατηρήσατε επικοινωνία;

Ναι φυσικά, βεβαίως είχαμε επικοινωνία, βεβαίως και είχαμε επικοινωνία σχεδόν καθημερινά. Δεν χωρίσαμε εχθρικά, ξέρετε ότι ήταν όλα πολιτισμένα.

Η περίοδος της καραντίνας τους έφερε πιο κοντά, όπως λέει η Λένα Κώνστα, ωστόσο και μετά το χωρισμό τους,  η αγάπη και τα συναισθήματα τρυφερότητας και ενδιαφέροντος δεν έσβησαν ποτέ. Υπήρχαν και πριν  συναισθήματα σαφώς, αλλά η καραντίνα, πραγματικά, μας έφερε πολύ κοντά.

Θεωρώ κα Κώνστα ότι τα συναισθήματα που υπήρχαν και από τη δική σας πλευρά και από την πλευρά του κου Βούρου δεν έσβησαν ουσιαστικά, μετά το χωρισμό σας…

Ναι, ναι η αλήθεια είναι αυτή και πραγματικά ο Γιάννης καθημερινά με πολιορκούσε, ήταν αυτό που λέμε ο επιμένων νικά!

Άρα ουσιαστικά εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση;

Ναι να σας πω όλη την αλήθεια ήταν αμοιβαίο, αλλά εκείνος δεν σταμάτησε, πραγματικά, ποτέ να το ζητάει.

Η όμορφη και γλυκιά σύζυγος του Γιάννη Βούρου αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε, εκείνος, δεν σταμάτησε να της λέει  καθημερινά ότι είναι “η γυναίκα της ζωής του”!

Όταν σας έκανε εκ νέου την πρόταση γάμου, έγινε μετά την καραντίνα;

Ναι, βέβαια, αρχές καλοκαιριού αλλά εντάξει όλα καλά. Κοιτάξτε είναι πολλά τα χρόνια. Ξέρετε είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν, από αυτά που μας χωρίζουν. Καθημερινά μου τονίζει ότι είμαι η γυναίκα της ζωής του. Ο Γιάννης είναι ένας απίστευτα, χαρισματικός άνθρωπος, στο λόγο είναι ρήτορας

Σας δείχνει με τον τρόπο του ότι είστε η γυναίκα της ζωής του;

Ακριβώς ακριβώς είναι αυτό που λέτε, τα λόγια είναι Οκ ,το θέμα είναι οι πράξεις και πραγματικά το δείχνει καθημερινά

Ο γιος σας στην αρχή  ένιωσε κάποια έκπληξη;

Ξέρετε ο Αλέξης είναι τρισευτυχισμένος,όχι μόνο ο Αλέξης και ο Στέφανος που μεγάλωσε όλα τα χρόνια μαζί μας . Ο Στέφανος είναι 33 ετών και είναι από τον πρώτο γάμο του Γιάννη με την κα Σεμπεκοπούλου, αλλά όλα τα χρόνια ζούμε μαζί, ζήσαμε μαζί. Χάρηκαν πολύ και οι δύο.

πηγή: tlife.gr