ο-μπογδάνος-εξηγεί-γιατί-βρίσκεται-εκ-364554
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.11.2017 | 12:22

Ο Μπογδάνος εξηγεί γιατί βρίσκεται εκτός τηλεόρασης

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πέταξε τα «καρφιά» του και εξήγησε τους λόγους που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Μαντάμ Σουσου» στο Παλλάς και ρωτήθηκε τόσο για την απουσία του από την τηλεόραση, όσο και για το γεγονός ότι δεν τον είδαμε τελικά στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν χρειάζεται να είμαι συνέχεια στην τηλεόραση. Αν δεν είναι να κάνω αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω, δεν υπάρχει λόγος να σκορπίζομαι από εδώ κι από εκεί. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου πρότειναν συνεργασίες με τιμητικούς όρους, αλλά όταν θα υπάρξουν κανάλια τα οποία θα θέλουν να αφήσουν τους δημοσιογράφους ελεύθερους, τότε θα είμαι ο πρώτος ο οποίος θα ενδιαφερθεί» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος γενικότερα στους δημοσιογράφους, ο Κωνστανίνος Μπογδάνος έστειλε τα… «καρφιά» του.

«Μην πω ότι τώρα μας φιμώνουν και δεν μας αφήνουν, κάνουν, ράνουν. Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα. Οι δημοσιογράφοι αποσύρονται από τα slot του προγράμματος και αναλαμβάνουν όλο περισσότερο ομιλούσες κεφαλές, πολύ χαριτωμένες κυρίες οι οποίες ανοιγοκλείνουν το στόμα τους και μιλούν από teleprompter», ανέφερε ο δημοσιογράφος, χωρίς να αποκαλύψει, βέβαια, για ποιους “χτυπά” η καμπάνα…

Πηγή: zappit.gr