Ο Μπογδάνος μιλά για την απόλυση του από τον ΣΚΑΙ (βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την απόλυση του τον περασμένο Ιούλιο από τον ΣΚΑΪ, βρέθηκε «Στην φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Τι είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τον τρόπο που έφυγε από τον ΣΚΑΪ;

«Η απόλυση μου από τον ΣΚΑΪ ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να ξαναέρθω σε επαφή με τον εαυτό μου και τα πράγματα που πραγματικά μετράνε. Τώρα ξέρω ότι αυτό ακούγεται ολίγον τι «μπακαλιάρος» ή λίγο σάλτσα. Το να μην είσαι σε αυτή την καθημερινή υποχρέωση μιας πόζας, μπορεί να είναι ευεργετικό για την ψυχούλα του ανθρώπου.

«Και το διάλειμμα θα ήταν ευπρόσδεκτο, όπως θα ήταν ευπρόσδεκτο να μην έκανα διάλειμμα, αλλά υπό συνθήκες οι οποίες θα ταίριαζαν σε εμένα και όχι σε αυτό το οποίο θα ήθελε κάποιος άλλος να κάνω εγώ, επειδή πιστεύει ότι το κάνω καλά. Εννοώ ότι το διάλειμμα είναι ευεργετικό, αλλά θα ήταν εξίσου ευπρόσδεκτο και ευχάριστο, να έκανα κάτι το οποίο θα ήμουν εγώ και όχι κάτι που δεν θα ήμουν εγώ, αλλά οι άλλοι θα νόμιζαν ότι το κάνω καλά.

Αυτή η ιστορία περισσότερο με δίδαξε, παρά με ενόχλησε. Η ενόχληση είναι προϊόν του εγωισμού. Αν τα πράγματα τα πάρεις προσωπικά και εγωιστικά και αν θεωρήσεις ότι αυτό το πράγμα βάλλει ευθέως εναντίον σου και το πάρεις προσωπικά και «φορτώσεις» και συναισθηματικά φορτώσεις, είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα οδηγηθείς σε λάθος αντιδράσεις.

Υπήρχε ένα σύστημα στο οποίο εγώ εντάχθηκα για πολλά χρόνια. Σχεδόν 5-6 χρόνια καθημερινής παρουσίας. Υπήρξε ένα σύστημα το οποίο σε δύσκολες για μένα εποχές με προστάτευσε και σε εποχές που έδινα τα καλύτερα μου, όπως τον τελευταίο καιρό και νουμερικά, αλλά νομίζω και ποιοτικά είχε στρώσει πολύ το προϊόν, δεν μπόρεσε να αντέξει κάτι το οποίο ειπώθηκε», ανέφερε στη συνέντευξη του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Πηγή: zappit.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΚΑΙ, ΑΠΟΛΥΣΗ, ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!