αίσχος-έφτιαξαν-προφίλ-φίλων-του-πι-915605
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.06.2021 | 20:27

Αίσχος! Έφτιαξαν προφίλ “φίλων” του πιλότου-δολοφόνου στο Instagram -Χιλιάδες followers

Ντροπή! Έφτιαξαν προφίλ “φίλων” του πιλότου-δολοφόνου στο Instagram -Χιλιάδες followers

Xαμός στα social media μετά τη δημιουργία προφίλ στο Instagram “φίλων” του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο λογαριασμός που προκάλεσε “τσουνάμι” αντιδράσεων, ειδικά στο Twitter, έφερε το όνομα “flying.babis_fanpage”. Υπήρχε φωτογραφία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου από τον γάμο του με την 20χρονη Καρολάιν στην Πορτογαλία και ακριβώς από κάτω υπήρχαν τέσσερα σχόλια που προκάλεσαν την οργή των χρηστών των social media.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν “Μπάμπη γερά ως τη λεφτεριά”, “Απόδειξέ τους ότι κάνουν λάθος”, “Μπάμπη γερά πάρτους τα μυαλά” και “Μπάμπαρε ζεις, θα βγεις νικητής”. Όπως ήταν λογικό και φυσικό, έγιναν εκατοντάδες report του προφίλ στο Instagram με αποτέλεσμα να “κατέβει” γρήγορα και πλέον να μην μπορεί κανείς να το δει.

Να σημειωθεί, βέβαια, πως τις προηγούμενες μέρες σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως η κατακόρυφη αύξηση των follower του λογαριασμού του πιλότου στο Instagram. Πλέον ο αριθμός τους ξεπερνά τους 18.000. Μάλιστα, επί του θέματος είχε τοποθετηθεί στον ΣΚΑΪ και ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. λέγοντας πως υπάρχουν δύο ειδών ακόλουθοι. Οι περίεργοι και οι άλλοι, που μπήκαν στο προφίλ, προκειμένου να τον καταραστούν και να εκφράσουν την οργή τους.

Και να ήταν μόνο αυτό;

Διαβάστε: «Κρυφό προφίλ» του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο facebook; -Τι λένε για «τρίτο πρόσωπο»