νιώθω-σιχαμάρα-ήμασταν-φίλοι-ξεσ-1095931
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.03.2023 | 20:38

«Νιώθω σιχαμάρα, ήμασταν φίλοι» – Ξεσπάει η μητέρα που καταγγέλλει τον βιασμό της 6χρονης κόρης της

Φρίκη έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση βιασμού ανηλίκου που ήρθε στο φως στο Πέραμα, όπου ένας 43χρονος Ιρακινός κατηγορείται πως ασέλγησε σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού.

Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του παιδιού. Ο 43χρονος εργαζόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων και φέρεται να παρέσυρε σε αποθήκη το ανήλικο παιδί.

Στον Εισαγγελέα ο 43χρονος που κατηγορείται για βιασμό 6χρονης στο Πέραμα

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η μητέρα, η 6χρονη ήταν εμπύρετη και ο 43χρονος που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια, προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει, τότε τον έπιασε να προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του παιδιού μέσα στο αποθηκάκι.

«Νιώθω πιο πολύ σιχαμάρα, ότι αυτό τον άνθρωπο τον είχα 5 χρόνια φίλο, τον εμπιστευόμουν»

Την ώρα που οι αρχές διερευνούν την υπόθεση, η μητέρα της 6χρονης μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή «Live News» για το τι ακριβώς συνέβη.

«Νιώθω πιο πολύ σιχαμάρα, ότι αυτό τον άνθρωπο τον είχα 5 χρόνια φίλο, τον εμπιστευόμουν. Τι να σας πω τώρα; Η κόρη μου αυτή τη στιγμή, δεν θέλει να ακούει τίποτα γι’ αυτό. Μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναμιλήσει σε κανέναν ούτε από την αστυνομία, ούτε σε κανέναν», είπε η μητέρα του παιδιού.«Μου λέει άσε το παιδί, θα του βάλω εγώ θερμόμετρο. Όταν μπήκα εγώ στο αποθηκάκι, τον έπιασα να πειράζει το παιδί μου από πάνω από τα ρούχα και δίπλα είχε σε ένα συρτάρι, μέσα στο ντουλαπάκι που έχει τα εργαλεία του μαγαζιού για τα αυτοκίνητα, ένα όπλο. Είδα το όπλο και φοβήθηκα, σκέφτηκα ότι είμαι μόνη μου στο μαγαζί, εγώ, αυτός και το παιδί και ότι μια λάθος φωνή, ίσως από τον φόβο του να αντιδρούσε», συμπλήρωσε η μητέρα.

Η θεία του παιδιού πιστεύει πως η ξαδέλφη της παρεξήγησε τις κινήσεις του 43χρονου

Αίσθηση προκαλεί πάντως πως η θεία του παιδιού στηρίζει πλήρως τον 43χρονο, καθώς όπως λέει η ξαδέλφη της παρεξήγησε τις κινήσεις του στην προσπάθεια του να βοηθήσει το εμπύρετο παιδί.

«Δεν πιστεύω τίποτα. Με τίποτα δεν το πιστεύω γιατί τον ξέρω 6 χρόνια. Δεν είναι άνθρωπος που θα πειράξει παιδί», είπε η θεία της 6χρονης.

«Γυρνώντας από την τουαλέτα η ξαδέρφή μου ισχυρίζεται ότι τον είδε να κάνει αυτή την πράξη. Ήταν ξαπλωμένο το παιδί γιατί δεν αισθανόταν καλά. Άμα δεν το ακουμπήσει όμως το παιδί πώς θα του βάλει θερμόμετρο, είναι απόλυτα φυσιολογικό», συμπλήρωσε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, με τις Αρχές πάντως να εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ της μητέρας και του 43χρονου.