νεαρός-ταξιδιώτης-έδωσε-on-air-μαθήματα-γι-1366297
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.07.2024 | 19:00

Νεαρός ταξιδιώτης έδωσε on air μαθήματα για καλό «καμάκι»

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/7) η ρεπόρτερ του Action24, Αλεξάνδρα Μερακλίδη.

Κατα τη διάρκεια του ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος συνομίλησε με ένα νεαρό ταξιδιώτη που ετοιμαζόταν να πάρει το πλοίο για τις Κυκλάδες, ο οποίος με τη σειρά του δεν δίστασε να παραδώσει μαθήματα για σωστό… καμάκι.

«Πηγαίνουμε στην Πάρο για 4 βράδια. Είμαστε 8 αγόρια και θα χωριζόμαστε, γιατί αλλιώς σε μαγαζί δεν θα μπούμε. Εκτός αν βρούμε καμιά κοπέλα εκεί. Ξεκινήσαμε χαλαρά από εδώ και θα το δούμε εκεί, δεν λέμε πολλά πράγματα», είπε αρχικά ο νεαρός στη δημοσιογράφο.

«Πρέπει να πας χαλαρά στο ερωτικό κομμάτι. Η συμβουλή μου είναι «χαμηλά το μπαλάκι, eye contact και μετά πηγαίνεις και μιλάς», τόνισε αμέσως μετά στην Αλεξάνδρα Μερακλίδη.

«Δεν χρειάζεται να πεις κάτι. Αν πεις κάτι περίεργο, ένα «pick-up line» που λένε… δεν πιάνουν και πολύ αυτά. Το θέμα είναι η γλώσσα του σώματος, όχι τόσο το τι θα πεις», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Action24.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.