Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 20χρονος “τσαντάκιας” που οδηγούσε κλεμμένο μηχανάκι
Στα χέρια των αρχών έπεσε ένας 20χρονος στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος συνελήφθη, καθώς προσπάθησε να αρπάξει την τσάντα 59χρονης πεζής.
Ο δράστης, που επέβαινε σε κλεμμένο δίκυκλο, πέταξε τη γυναίκα στο οδόστρωμα και τη σύρθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες της 5-11-2025 από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από αναζητήσεις στην περιοχή. Ο κατηγορούμενος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της απόπειρας ληστείας και της κλοπής του δίκυκλου, το οποίο είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από την περιοχή του Νέου Κόσμου και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και κλοπή μοτοσικλέτας από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νέας Σμύρνης.
Προτεινόμενα άρθρα
03.07.2026 | 19:58
03.07.2026 | 19:44






