Του πήρανε το δίπλωμα, τον ξαναπιάσανε και τον στείλανε στον Εισαγγελέα
Συνελήφθη χθες βράδυ στην Άρτα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ημεδαπός εντοπίστηκε να οδηγεί μοτοσικλέτα, ενώ του είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης την 22-10-2025 από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας για χρονικό διάστημα -30- ημερών λόγω τροχονομικής παράβασης.
Σημειώνεται ότι ο ημεδαπός είχε συλληφθεί το βράδυ της προηγούμενης ημέρας (1-11-2025) από την ίδια υπηρεσία για τον ίδιο λόγο, όταν και είχε εντοπιστεί να οδηγεί μοτοσικλέτα, παραβιάζοντας μάλιστα ερυθρό σηματοδότη.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.
Προτεινόμενα άρθρα
05.07.2026 | 08:56
05.07.2026 | 08:00






