μύκονος-ζευγάρι-πλήρωσε-ποτά-και-12-στρ-1056306
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.08.2022 | 23:15

Μύκονος: Ζευγάρι πλήρωσε ποτά και 12 στρείδια…400 ευρώ

Τουρίστες που επισκέφτηκαν το μαγαζί της Μυκόνου με τα «χρυσά» καβουροπόδαρα του, κλήθηκαν να πληρώσουν 400 ευρώ για δύο ποτά και 12 στρείδια.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, ένα ζευγάρι νεόνυμφων από τον Καναδά ήρθε στην Ελλάδα για μήνα του μέλιτος και επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων. Επισκέφθηκε λοιπόν το συγκεκριμένο μαγαζί, όμως δεν ήξερε ότι θα έπρεπε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Συγκεκριμένα, παρήγγειλαν ένα κοκτέιλ, μια μπύρα και 12 στρείδια, με τον σερβιτόρο στο τέλος να ζητάει το ποσό των 400 ευρώ. Αρχικά, η γυναίκα ζήτησε με ιδιαίτερη επιμονή τον κατάλογο με τα ποτά και ύστερα από 2-3 προσπάθειες τον έφεραν, όμως είδε ότι δεν αναγράφονταν τιμές, ούτε και η μάρκα των ποτών.

Στη συνέχεια παρενέβη ο σύζυγος της, τον οποίο όμως οδήγησαν σε δωμάτιο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του μαγαζιού και του έδειξαν μια οθόνη από υπολογιστή, που όλα ήταν στα ελληνικά και δεν κατάλαβε τίποτα.

Όπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, ο άνδρας ένιωσε ότι πιέζεται πολύ, φοβήθηκε και αναγκάστηκε να πληρώσει τελικά. Όμως κατά την έξοδο του ζευγαριού από το κατάστημα, φέρεται να τους προσέγγισαν καταστηματάρχες από κοντινές επιχειρήσεις που παρατήρησαν την ένταση και να «άδειασαν» τον ιδιοκτήτη, αναφέροντας ότι δεν συμπεριφέρονται όλοι έτσι στο νησί.