μy-market-παρήγγειλε-5-τενεκέδες-λάδι-κι-έλαβ-80912
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.12.2020 | 23:23

Μy Market: Παρήγγειλε 5 τενεκέδες λάδι κι έλαβε 1 & πιο ακριβό! – Απίστευτη καταγγελία

Μια απίστευτη καταγγελία κάνει πελάτισσα των My Market που έκανε παραγγελία για 5 τεμάχια λάδι Χ 13,50 ευρώ, θεωρώντας, όπως εξηγεί ότι θα καλυφθούν με αυτό τρεις οικογένειες. Τελικά, έλαβε 1 τεμάχιο το οποίο είχε τιμή 23 ευρώ! Το επιχείρημα πως είχε λήξει η προσφορά την ημέρα παράδοσης (!) δεν την κάλυψε. Όπως έγραψε στο facebook, χρειάζεται να επαναπροσδιορισθεί η πολιτική της εταιρείας στο θέμα. Χαρακτηριστικό είναι, επίσης, ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ότι θα παραλάμβανε λιγότερα τεμάχια.

Δείτε την καταγγελία:

Κάνω παραγγελία ελαιόλαδου σε τιμή προσφοράς 5 τεμάχια Χ 13,50 ευρώ (για 3 οικογένειες), και μου παραδίδεται 1 τεμάχιο σε τιμή 23,00 ευρώ, λόγω λήξης της προσφοράς την ημέρα παράδοσης. Αιτούμαι ως πελάτης να επαναπροσδιορίσετε την πολιτική της εταιρείας όσον αφορά το θέμα αυτό. Σημειωτέον δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ούτε για την παραλαβή λιγότερων τεμαχίων ούτε για την διαφορά τιμής.
Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, δεν είναι η μοναδική καταγγελία για τα My Market.
Πριν μερικές ημέρες άλλοι πελάτες των συγκεκριμένων super market είχαν αποκαλύψει:

Tην «παραμύθα» των εκπτώσεων στα My Market στην επίσημη σελίδα τους στο facebook.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν:

-«Ας τελειώνει η παραμύθα με τα προϊόντα που είναι μισή τιμή όταν όλο το χρόνο είναι 1+1 μην το αναφέρετε καν.

-Εκτός από τα κρεμμύδια που είστε πιο φθηνοί, στα υπόλοιπα φρούτα, είστε οι πιο ακριβοί και με μεγάλη διαφορά από τα άλλα super markets.